TRADUCTOR

sábado, 24 de mayo de 2014


PARTIDA SEMANAL AL TRINQUET DE SUECA

Miguel y León retoman la Copa Diputació en Sueca

El trinquet Eusebio de Sueca acoge esta tarde (18.30 horas) una nueva partida de la tercera ronda de la Copa Diputació, en la que se enfrentan Pedreguer (Miguel, Pere y Héctor II) y Genovés (León, Santi y Carlos). Ambas formaciones necesitan urgentemente los puntos, ya que se encuentran virtualmente fuera de las cuatro primeras plazas que dan acceso a las semifinales absolutas de este torneo, uno de los principales de la temporada en el circuito valenciano.
En la escala i corda profesional, otra cita destacada de la jornada es el desafío de 2.000 euros previsto en el trinquet de Vila-real, en el que Santi y Héctor se medirán al dúo formado por Pablo II y Monrabal.
Duels d'urgències en la 3ª ronda de la “Copa Diputació

30/05/2014

Duels d'urgències en la 3ª ronda de la “Copa Diputació"

En els trinquets de Sueca i Bellreguard, es disputen dos partides amb punts molt importants, ja que els equips que perden poden quedar quasi eliminats a falta d’una ronda
Este cap de setmana es tanquen les partides de quarts de final de la 3ª ronda de la “VII Copa President de la Diputació de València d´escala i corda”. Esta vesprada en el trinquet Eusebio de Sueca, a partir de les 18:30 hores, s’enfronta l’equip de Pedreguer (Miguel – Pere – Hèctor II) quint, amb 3 pts i l’equip de Genovés (León – Santi – Carlos), sext, amb 1 punt. Esta partida és una final pels dos equips, ja que han de guanyar si o sí, per a seguir amb esperances de passar a les semifinals absolutes.  El diumenge, a partir de les 17 hores, en el trinquet de Bellreguard s’enfronta l’equip de Murla (Genovés II – Héctor) contra l’equip de València (Álvaro – Félix), una partida on jugaran dos de la màximes figures de la modalitat, Genovés II i Álvaro de Faura, que de moment no han puntuat i que han de sumar punts per a intentar passar el tall. Els equips que guanyen en quarts podran continuar sumant punts en les semifinals d’esta ronda, que es disputaran el dilluns en el trinquet d’Alzira i dimarts en el trinquet de Massamagrell. Els equips d’Alzira i Alcásser, esperen rivals.
En el trinquet de Vilamarxant, contínua hui divendres la Copa promeses, amb la partida que enfronta als equips de José Salvador contra Luis de la Vega, a partir de les 17 hores. Demà dissabte, en el trinquet de Borriol, s’enfronten els equips de Kevin contra l’equip de Salva. A Pedreguer, també demà dissabte es disputara una nova partida de la Copa 2, que enfrontara als equips de Maravilla i Carlos.
Classificació general, “VII Copa Diputació de València d´escala i corda”:
1é - Vinalesa (Puchol II – Dani) – 15 pts
2é - Alcásser (Fageca – Javi – Monrabal) – 13 pts
3é - Massamagrell (Soro III – Salva) – 12 pts
4é - Alzira (Santi II – Raúl – Tomàs II) – 7 pts
5é - Pedreguer (Miguel – Pere – Hèctor II) – 3 pts
6é - Genovés (León – Santi – Carlos) – 1 pts
7é - Murla (Genovés II – Héctor) – 0 pts
8é - València (Álvaro – Félix) – 0 pts






No hay comentarios:

Publicar un comentario