TRADUCTOR

miércoles, 1 de junio de 2016

LA COPA DE LES PARELLES COMENÇA EN EL TRINQUET DE SUECA


LA COPA DE LES PARELLES COMENÇA EN EL TRINQUET DE SUECA





La IX Copa President de la Diputació de València començarà el divendres vinent en el trinquet de Sueca amb la partida que enfrontarà a De la Vega i Javi contra Giner i Félix, equips enquadrats en el Grup A.

Esta nova edició de la competició arriba amb canvis en la configuració dels equips i en el format de competició perquè siga diferent del Circuit Professional i tinga una identitat pròpia.
Tots els equips participants són parelles. Per a aconseguir l’equilibri, Salva i Jesús hauran d’eixir de la corda mentre que Monrabal també ferirà. En la competició hi ha cares noves com les de Marc, Giner i De la Vega, joves aspirants a figura que estan rendint a gran nivell des de fa mesos.
Els huit equips han sigut distribuïts en dos grups de quatre que completaran les seues lligues de manera paral·lela. En acabar, els dos millors de cada grup accediran a les semifinals. El primer classificat del Grup A s’enfrontarà al segon del Grup B i a l’inrevés. D’esta manera, les dues eliminatòries seran inèdites. La final es jugarà en Pelayo el dissabte 9 de juliol.

Articul escrit per VALNETpilota

No hay comentarios:

Publicar un comentario